HAKKIMIZDA


Tüzel bir kişiliğe sahip olmayan, dijital bir sivil toplum platformu olarak faaliyetlerini sürdüren SolarVizyon, Türkiye’de başta güneş enerjisi olmak üzere; temiz enerji uygulamalarının artması, tabana yayılması ve iklim krizine çözüm üretmek için çalışıyor.

Gücünü bireysel üyelerinden ve okuyucularından alan SolarVizyon, aylık 2 milyon+ görüntülenme ve hayata geçirdiği farklı sosyal sorumluluk projeleri ile yoluna devam ediyor.

Güneşli Bir Gelecek, Güneş Enerjisiyle Gelecek.

SOSYAL MEDYA YILLIK GÖRÜNTÜLENME (2022)


6.630.000

6.062.155

3.030.000

2.342.000

5N 1K

SolarVizyon, resmi bir vakıf veya dernek değildir. Gücünü bir dijital platform olarak bireysel üyelerinden ve okuyucularından alır.
SolarVizyon, sektörün tüm sorunlarını tarafsız, bağımsız ve korkusuz bir şekilde gündeme taşır ve konunun uzmanlarına da danışarak, çözüm alternatifleri üretir, bunları paylaşır. Uygulanıp uygulanmadığını takip eder.
SolarVizyon, üniversite öğrencilerine ve yeni mezunlarına özel bir önem verir, onları güneş enerjisi sektörüne hazırlar, onlarla birlikte ile ortak projeler üretmeye çalışır. Tüm faaliyetlerinde öğrencilere destek verir.
SolarVizyon, sinerjinin önemine ve gücüne inanır, birçok farklı sivil toplum örgütü, kamu, şirket ve şahıs ile ortak çalışma yapar.
SolarVizyon, sektörel bir ticari faaliyette bulunmaz. Sadece kendi ürettiği sosyal projelere ve etkinliklere sponsor alabilir. Bu sponsorların tanıtımını yapabilir.
SolarVizyon bireysel üyeliği ücretsizdir. Ticari ve kurumsal üyelik yoktur.
SolarVizyon, güneş enerjisinin en demokratik enerji kaynağı olduğunu bilir, bu konuya ilgi duyan ve iyi niyetle bilgi almak isteyen şahıs ve kurumlar arasında din-dil-kültür-parti gibi hiçbir ayrım yapmaz.
SolarVizyon,güneş enerjisi ile ilgili farklı bilgi seviyelerine sahip kişilerin dikkatini çekecek haberleri ve gelişmeleri paylaşmaya özen gösterir.
SolarVizyon, her bir bireyin güneş enerjisi yatırımcısı olabilmesi için sosyal GES projeleri üretir ve hayata geçirir.
SolarVizyon, tabana yayılmış güneş enerjisini ve katma değerli yerli teknoloji geliştirilmesini enerji bağımsız bir ülke olabilmek için elzem görür.